Як на мене, то дуже важливо розмовляти про новини, обговорювати останні події, що сталися у світі та робити з цього для себе висновки. А дізнаватися про новини та події треба за допомогою якісного новинного порталу, котрий буде завжди оновлювати статті та надавати актуальні дані. За допомогою новинного порталу delo.ua, я можу не перейматися через пошук новин, бо чітко знаю, що вони завжди оновлюють стрічку новин та надають тільки актуальну інформацію. Ось зовсім нещодавно, я прочитав просто неймовірний матеріал в котрому йшлося про те, що програма "5-7-9%" дала в 18 разів більше приросту ВВП, ніж "тисяча від Зеленського" https://delo.ua/news/programa-5-7-9-dal … go-440000/ , що наштовхує на відповідні думки та роздуми, бо як на мене, то трохи дивно, що кредитування настільки виділяється з поміж усіх національних програм. Разом із тим, я дуже задоволений через те, що можу дізнаватися такі цікаві матеріали, а також більше розуміти, що саме наразі відбувається в економіці та інших важливих інфроструктурах.
Новини
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1